2010-07-31 | 12:45:01

En utflykt någonstans...

Kan man inte göra riktigt det man vill ikväll så får man göra det bästa utav dagen :)
Idag ska vi, Elin och Lars ut på äventyr. Vart vi ska får ni allt kika in här senare för att få reda på... Kan avslöja att dagen med all sannolikhet kommer att innehålla dofter och former av alla de slag. Hehe!

Stay tuned people...

2010-07-30 | 20:50:15

Galen i volanger...

Var en tur i Skövde idag, en snabb tur, men jag fick visst med mig endel hem ändå:

 

Som tur var var det ju rea på allt utom den grå stickade tröjan längst till vänster. Det grå klänningen är ett riktigt fynd, 39,50 på Åhléns!
2010-07-29 | 19:51:41

Bio.

Ikväll ska jag äntligen se den! Eclipse!! Can´t wait!

2010-07-29 | 17:19:33

Semestervecka 2.

Ja denna vecka började ju inte som vi hade tänkt oss precis. När vi vaknade i söndags, upptäckte vi tyvärr att vår lilla Flisa inte alls mådde bra. Hon andades tungt, såg ut att ha magrat massor på bara någon dag, pälsen var matt och hennes ögon livlösa :( Vi insåg att det enda som fanns att göra var att åka in med henne. Antagligen hade elakartade tumörer spritt sig i hennes kropp så det fanns ingenting att göra... Vi kom hem utan katt den eftermiddagen <3

Måndagen spenderades hemma, vi hade varken lust eller ork att göra någonting överhuvudtaget. Planerna på kusten lades ner, vi kunde inte lämna Isa ensam redan... På kvällen ryckte vi upp oss lite och åkte på bilbingo. Vet ni vad, jag vann faktiskt! 300 kr!! :)

I tisdags gick vi upp tidigt för en dagsutflykt till Smögen med vännerna Elin och Lars. Hade en mycket mysig dag. Vi strosade på bryggorna och klipporna, fikade, åt räkor och kikade i bodar. Vädret var perfekt, sällskapet likaså.
Gårdagen spenderades även den med underbara E&L, vi trotsade molnen och åkte ut till Svalnäs. På kvällen kikade vi på cykelloppet i Skara och grillade på kvällen. En lyckad semesterdag helt enkelt!

Lite bilder från Smögen:









2010-07-26 | 15:32:25

Flisan, älskade katt.


 

Vi saknar dig fina kisse, men vet att du har det bra där du är nu <3
2010-07-23 | 17:40:55

Mina godingar.

Idag hade jag och Linda planerat att åka ut och lägga oss på några fina klippor, sola och bada. Om vädret tillät förståss, men icke. Blev en låång fika inne i värmen hos mig istället. Mysigt det med! Nu ska jag ila iväg till apoteket och sen åka till Skara för att träffa de bästa... Blir en lugn myskväll med god mat och tjejsnack, det gillas!!


Elin-Emma-Therese

2010-07-22 | 17:52:49

Underbara semester.

Vi har haft några jätte sköna (och lata) dagar nere i stugan. Fint väder har vi oxå haft, med undantag för måndagen som det var grått och lite regn. Då drog vi till Gbg och lallade omkring på Liseberg och myste några timmar. Finns ingen bättre än min T att spendera dagarna med heller, gubben jag älskar dig!!



 



  



Nu är vi hemma och mellanlandar i Lidköping som ni säkert vet. I helgen är det stochampionatet som gäller vilket jag ser fram emot!

2010-07-22 | 16:54:58

Fallens dagar i bilder.



 

2010-07-20 | 13:20:36

Ingen dator!

Som ni kanske märker så glömdes tyvärr min lilla dator hemma.... Ni får se fram emot desto mer uppdatering när vi kommer hem på torsdag/fredag :) Lördagen i Trollhättan var riktigt lyckad, vi dansade helt enkelt arslena av oss ;) Många pussar och kramar blev det oxå! Fick även höra att mina ben var vita (sant) så nu pressar jag allt jag kan, haha! Ja så vit som jag är i år var längesen jag var vid den här tiden på året... Så går det när man jobbar. Hepp, åter till solningen!
2010-07-17 | 14:57:19

Mot Trollis!

Nu beger jag mig till Trollhättan, Fallens dagar och mina tjejer!!
Ska bli såå kul att träffa dem igen, hoppas på rolig fest oxå såklart :)
I morgon kommer älskling och hämtar mig och så åker vi ner till stugan för några dagars semestermys <3 Datorn åker såklart med..

Ha en superduper lördag nu allihop!

2010-07-17 | 11:04:20

Romantik.

Lycka i två tygbitar :) Jag tror ni kan se varför. Himla fina va??

 
 

2010-07-15 | 22:00:33

Mera sommar!

Ja som sagt, man sitter ju inte inne och rullar tummarna nu på sommaren precis. Igår åkte vi+Elin & Lars ut till Blomberg och grilla. Mycket gott, mycket mys!



 




Första flintan för året ligger nu i min mage, och jag kan lova att den var gooood :)

2010-07-15 | 19:53:02

Bilbingo!

I förrgår kväll tog jag och T en tripp till metropolen Emtunga för att prova lyckan på bilbingo. Tyvärr kom vi inte hem ett öre rikare än när vi kom dit, men mysigt var det ju... Mersmak fick vi så lär bli fler turer i sommar :D

 

Fika hade vi med och vi glömde inte ens tejpen :P Pensionärsvarning eller ej, bilbingo är sommar!!




2010-07-15 | 14:02:11

Kass!

Vet om att jag är världens tråkigaste bloggerska just nu, man vill liksom hellre vara ute och göra saker nu när vädret varit så fint, a ni förstår nog :)
Har iaf några inlägg på gång om vad jag haft för mig de senaste dagarna... Kika in ikväll vet jag!
2010-07-13 | 16:00:14

Hur söt?


Titta vilken alldeles underbar väckarklocka jag hittade!



Hade jag ett sängbord så....

Finns att klicka hem här: http://www.elsashem.se/showProducts.asp?kat=20
På den sidan finns en massa sockersöta saker vill jag lova!

2010-07-12 | 14:31:38

Tadaa!

Den här übersöta klänningen (fast i ljusrosa!!) är det jag har beställt och som ska vara i min ägo inom några dagar :)



Sakerna jag beställde från Nelly var däremot ingen hit... Allt utom jeansklänningen jag redan visat fick åka tillbaka. Deppar inte för det, nu sparar jag ju lite pengar och jeansklänningen blev nästan gratis på grund av att jag reklamerat en anna klänning där i från och fick pengarn tillgodo.
Nu får det nog vara slutshoppat med sommarkläder, ska hålla hårt i min lön nu tänkte jag och försöka spara så mkt som jag bara kan.

2010-07-11 | 18:19:25

My weekend.

Har varit en mycket bra helg måste jag säga, den började med att vi bjöd in oss själva till svärmor i fredags kväll. Som alltid bjöd hon på väldigt god mat :)

För gårdagen hade jag och T planerat att ligga och steka på stranden, men vi tyckte inte vädret såg helt 100 ut så vi stack till Skövde istället... Väl där var ju himlen klarblå och termometern över 30 grader men, jaja, så kan det gå... T shoppade som hejsan och med mig fick en klänning följa med hem och även en randig tischa för 30 spänn! Ang. klänningen så hade jag ställt in min radar på en ljusrosa med volanger som tyvärr var slutsåld så ett substitut i form av en snarlik variant hamnade i min ägo. MEN när vi kom hem på natten igår klickade jag in på H&ms webshop från T´s iphone och Jippi, lyckan var total, där fanns den jag egentligen ville ha! Har planerat att ha den på stochampionatet nämligen...

Iaf, gårdagkvällen var mycket lyckad! Var uppe hos familjen Held/Gustavsson i Ulriksdal och grillade, drack vin (och ett par drinkar..) med ett riktigt gött gäng. Tack för en super trevlig kväll goingar!

















 

IDAG har vi varit på Svalnäs och badat. Jag och grabbarna grus: Thomas, Cali, Räpa, Gis, Foppa och Buttis. Vet knappt vad dom heter egentligen, för det är ju bara smeknamnen som gäller. Undra om dom vet det själva heller!? Haha!

2010-07-09 | 09:27:42

Kanske inte helt på topp...

Känner mig lite halvt påväg att bli förkyld, allmänt trött och lite sliten. Som sagt semestern är efterlängtad! Hade en mysig grillkväll hos pappa igår, mycket gott och alltid trevligt att spendera lite tid med ena delen av familjen såklart. Det enda tråkiga med att komma dit numera är att det inte kommer en liten söt hund vid namn Alize, viftandes på svansen och möter en i dörren längre :(
Idag är det ju fredag, helgen står för dörren och då känns allting alltid mer eller mindre bra såklart. Ibland måste man bryta ihop lite för att komma igen. 

Jag kommer i lyxförpackning, men jag är ingen tuff brud...

Slutligen: det här med att kolla ner i backen eller kolla åt ett annat håll istället för att hälsa, är det något som alla gör?? So lame.... 
2010-07-08 | 14:18:06

Börjat räkna ner...

Den här veckan har gått så himla fort tycker jag, vilket känns väldigt skönt för snart är det semester! Jobbar i morgon såklart och sen nästa vecka och sen kan jag (och hunie) njuta av två veckors semester tillsammans :)
Har inget speciellt planerat, eller jo, några kustentripper, stochampionatet och Fallens dagar blir det bla. I vilket fall som helt känns det mycket välbehövligt med lite ledigt!

Ikväll blir det lite grill hemma hos pappa och Carina, aldrig fel. Får hoppas på uppehåll bara så att vi kan starta grillen :P Inne kan man ju alltid sitta och äta sen...
2010-07-06 | 22:39:14

Ibland så...

Vissa dagar (inte allt för ofta dock..) känner jag att energin verkligen är på topp och jag får massor gjort. Idag var en sån dag! Sedan jag kom hem från jobbet kl 17 har jag hållit igång i ett. Har varit uppe i Råda och sprungit 4 km, lagat mat, städat i köket, putsat fönstren, dammat och dammsugit! Kände mig så duktig så jag belönade mig med några klick från Nelly... Klänningen från inlägget nedan bl.a :) Får bara se sen om sakerna lever upp till förväntningarna.. Visar nog i bloggen sen så ni får se.

Jag har fortfarande lite energi kvar och behöver stryka lite kläder så jag inte får samma kris i morgon bitti som jag hade i morse, så... -bara att sätta igång!!

2010-07-06 | 15:33:09

Klädkris!!!

Sprang runt som en totting i morse och rev och slet i allt jag har i garderoben...Inget kändes bra! Till slut fick det bli en vit t-shirt och en mörkblå kjol...
Jag måste bli bättre på att shoppa! Alltså nu menar jag inte att jag ska shoppa mer egentligen, utan att jag måste shoppa rätt saker. Fler bra basgrejer som går att matcha i det oändliga och så detaljer som piffar upp...

Hade gärna struttat omkring i detta idag tex:
  
Bild: nelly.com & moheda.hyssnaskor.se

Enkelt och snyggt eller hur?!
2010-07-05 | 22:07:32

Titta! En RÄV!!

När jag och T gick hem i lördags (lagom fulla o goa..) träffade vi på en liten söt krabat som vi inte hade räknat med att träffa om man säger så... Nämligen en söt liten räv mitt inne i stan! Den kändes inte alls speciellt rädd för oss så vi bjöd den på resterna utav våran fyllemat :)
Satt säkert ute och pratade med den i en timma eller nått, gav den även lite kattmat..

 

 

Den hade jätte tjock, yvig svans och lång spetsig näsa. Sött, hihi. Jag filmade även en liten film, men vet tyvärr inte hur man gör så att man kan lägga upp den här...

2010-07-03 | 22:03:00

Jag vill bo i en svamp!!

Jag och bästa älsklingen är på Harrys! Har ätit en sådär god (läs äcklig) plocktallrik och nu dricker vi lite goda drinkar :) Nämde jag att det är allsång med ett gäng goa gubbar oxå?!

 

2010-07-02 | 19:39:17

Underbara Spiken!

Igår blev jag och älsklingen lite lätt rastlösa framåt kvällningen så vi satt och funderade ett tag på vad vi skulle göra åt det..? Det blev till slut så att vi styrde vovvlon ut till Spiken på Kållandsö, är ju verkligen jätte mysigt där ute! Har inte varit där sedan jag var liten faktiskt och jag kunde inte riktigt minnas hur det var... Men vilken mysfaktor! Vi strosade omkring lite bland bodarna, tittade på den fina utsikten över vattnet och satt och ja, mös helt enkelt... Blir helt klart fler turer dit i sommar :)

 
 
 
2010-07-02 | 15:45:14

Härliga fredag!

Nu är sista arbetsdagen för veckan gjord och helgen är som alltid välkommen. Har varit en bra dag idag (som för det mesta på mitt jobb såklart...) :) Att jag idag fått beröm och titeln alltid glad, käck och trevlig och att solen skiner gör ju inte dagen sämre.

Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll med enbart mig själv som det ser ut nu, kärleken ska umgås med grabbgänget i Skara. Inte ofta det händer att jag är helt själv hemma så jag får se vad jag hittar på... Morgondagen kommer garanterat bestå av sol och bad, troligtvis på Svalnäs och kvällen kan sluta hur som helst ;)