2010-07-29 | 17:19:33

Semestervecka 2.

Ja denna vecka började ju inte som vi hade tänkt oss precis. När vi vaknade i söndags, upptäckte vi tyvärr att vår lilla Flisa inte alls mådde bra. Hon andades tungt, såg ut att ha magrat massor på bara någon dag, pälsen var matt och hennes ögon livlösa :( Vi insåg att det enda som fanns att göra var att åka in med henne. Antagligen hade elakartade tumörer spritt sig i hennes kropp så det fanns ingenting att göra... Vi kom hem utan katt den eftermiddagen <3

Måndagen spenderades hemma, vi hade varken lust eller ork att göra någonting överhuvudtaget. Planerna på kusten lades ner, vi kunde inte lämna Isa ensam redan... På kvällen ryckte vi upp oss lite och åkte på bilbingo. Vet ni vad, jag vann faktiskt! 300 kr!! :)

I tisdags gick vi upp tidigt för en dagsutflykt till Smögen med vännerna Elin och Lars. Hade en mycket mysig dag. Vi strosade på bryggorna och klipporna, fikade, åt räkor och kikade i bodar. Vädret var perfekt, sällskapet likaså.
Gårdagen spenderades även den med underbara E&L, vi trotsade molnen och åkte ut till Svalnäs. På kvällen kikade vi på cykelloppet i Skara och grillade på kvällen. En lyckad semesterdag helt enkelt!

Lite bilder från Smögen:









0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: