2013-06-23 | 21:08:25

Update

Skrev ju ett inlägg förra veckan om Ediths vikt och tänkte att jag måste ju informera er om hur det gått... Förra fredagen började ju jag äta mjölkfri kost eftersom BVC misstänkte mjölkallergi hos Edith. Redan på söndagen tyckte vi oss märka att Edith verkade mer till freds på något sätt och lite "lättare" att ha å göra med eller vad man ska säga.. På onsdagen var det dags att väga igen och jajamen! 130 gram upp på bara knappt fem dagar! Puh! För att va Edith är det bra, så mkt har hon nog inte gått upp någon gång innan på så kort tid..

Vi ska dit nu i veckan igen och hoppas att det håller i sig nu! Visst är det lite tråkigt att inte kunna äta glass och jordgubbar med grädde etc nu på sommaren men vad gör man inte för sin skatt! Hoppas att vi knäckt nöten så att vi vet vad som gjort att hon inte verkat helt nöjd, torr i huden och som sagt inte gått upp så bra. Mjölkallergi är förresten ganska vanligt hos spädbarn och växer i de flesta fall bort när de blir lite äldre :)2 Kommentarer
Hanna Karlsson:

Vad skönt att hon verkar må bättre av mjölkfritt.

2013-06-25 | 21:57:15
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Emelie:

Ebbe äter också mjölkfritt - fast ersättning då. Och även Melker gjorde det - men när han väl blev 4måm gick det kanonbra med vanlig gröt på mjölk, så hoppas på samma tur med Ebbe ;)

2013-07-29 | 07:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: