2009-06-03 | 13:04:36

Kalas, avsked och jobb

Hej bloggen!

Det har ju alldeles dammat igen här jag vet, förlåt... Har inte haft lust att blogga helt enkelt. Ska summera de senaste dagarna lite kort för er tänkte jag... I fredags jobbade jag 10-17 sen skyndade jag hem till mamma där jag duschade och gjorde mig klar inför kvällen då det vankades avskedskalas för Tereze. Det bjöds på god mat och tårta, massa prat, mys och singstar såklart. Hade en jätte trevlig kväll, men tyvärr avlutades den ju med lite tårar ;-( Fattar inte att du ska vara borta ett helt år gumman!! Jag tog lite kort med min mobil som blev mindre lyckade, men vad tusan, lägger upp dom här i af:

Robin, Therese och Tereze

Snyggon

Jag, Peter


På lördagen vaknade jag både lite seg och på lite halvkasst humör. Jag o T drog till Skara för att hämta Alize som vi skulle ha hand om. Eftersom det var huur varmt och skönt som helst tänkte vi att Blomberg är ju ett gött ställe att spendera dagen på. Vi packade picknickkorgen med korv&bröd, vatten, festis och tidningar och när kl. var ca 13.30 var vi äntligen på plats. Glada i hågen för att få slappa på klipporna såg vi skylten "Hundar förbjudna". Skit oxå. Var bara att backa ihop igen och åka hem... Jag var rätt tjurig då kan jag säga, enda dagen i det närmsta då det fina vädret var framme som jag skulle vara ledig ju... Vi hamnade till slut på gräset nere vid framnäshamnen, inte lika mysigt, men det fick gå :P Kvällen blev himla lyckad dock, vi grillade och myste med Elin & Lars (Large) i Skara. I Like!

Jo annars jobbade jag i söndags, måndags och igår. Idag är jag ledig och har ont i halsen så jag gör inte så många knop. I em bär det av till Skara (!) igen, vi tjejer på jobbet ska busa lite i pappas trädgård eftersom han fyllde 50 igår, hihi. Han o Carina är ju bortresta nu och kommer hem i morgon så därför vi kan vara en dag sena om ni undrar ;)

Nu ska jag nog kura ihop mig i sängen en stund och kika på Vänner...

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: