2013-04-23 | 18:27:37

Bebis bebis bebis

Är verkligen i en annan värld just nu. Denna värld kallas bebis-bubblan. Dagarna går så himla fort (precis som alla säger, jag vet) och dom flyter liksom ihop eftersom sömnen är lite sisådär. Det är helt underbart, men självklart inte helt lätt och rosenrött jämt heller! Vi har kämpat och kämpar fortf med amningen (såriga bröstvårtor är inte det roligaste..), sover inte så mycket som sagt och ibland är man uppgiven när Edith skriker och man tycker man gjort allting rätt!? Att inte ha samma tid till annat och varandra som innan är också svårt att ställa in sig på innan...

På tal om amning igen, innan Edith kom trodde jag att min inställning var att "kan jag amma så kan jag, får hoppas att det funkar".. Nu när hon är här vill jag verkligen göra allt för att amma henne i några månader! Det är bara så jag känner. Trodde nog egentligen aldrig att amningen skulle bli några problem, men ända sen hon kom har jag haft sår som berott på att hon haft fel tag och sen blev dom så stora att det varit svårt att få dem att läka. Mycket man inte vet och kan förbereda sig på innan! Har varit lite tufft men vi kämpar på! Jag kan verkligen rekommendera er som bor i Lidköping att kontakta amningshjälpen på sjukhuset om ni som vi stöter på patrull, dom är såå underbara där. Så, nog om mina bröst, ikväll ska vi lyxa med att göra chokladbollar och snusa på vår älskling till bebis :)

Att åka vagn och sova på mammas mage är det bästa Edith vet!

2013-04-20 | 03:45:02

Haaallå där!

Amningshjärnan som talar! Nej i natt ska jag inte klaga för vårt lilla hjärtegryn somnade faktiskt ca 22.30 och sov till 03.00. Nu har vi avklarat 20 min amning och ska bara byta en blöt pyjamas innan vi kryper till kojs igen. Den blöta pyjamasen kan jag inte beskylla bebis för utan mammans andra läckande bröst är orsaken... Välkommen till min småbarnsvärld! :)

2013-04-11 | 15:22:51

Edith Märta Magnusson

Idag är det en vecka sen vi var inne på förlossningen och jag kämpade för att få ut dig <3
Kl. 22.30 den 4/4 kom världens finaste tjej till världen, 3615 gram tung och 51 cm lång. Det är helt underbart att vara mamma och vi njuter varje sekund av vår skatt!2013-04-01 | 15:04:11

Älskade du!

Hormonerna sprutar, magen är stenhård, händer och fötter svullna som körvar och jag är väl mer eller mindre ett vrak.. Orkar ingenting och vill ingenting. Det är den bistra och ärliga sanningen.
På torsdag har vi fått tid för igångsättning och jag blir mer och mer säker på att det är då det kommer ske..

Är nog inte så kul att läsa dessa depp-inlägg men ska bli kul för mig att gå tillbaka sen å läsa hur deppig jag va då allt väl känns bättre.. För det är klart att det kommer kännas bättre :) Är mycket det att jag trott det varit på G så många gånger och blivit så glad men sen så nere när jag insett att det varit falskt alarm. Nej nu ska jag masa in denna flötiga, varma kropp i duschen så brukar det kännas lite bättre sen.

Sprängfylld var ordet.. ;)