2012-09-30 | 21:49:09

Bästa hämtmaten!

Godaste kinamaten i länet står helt klart restaurang Canton i Skara för. Tyvärr gillar vi inte alls Lidköpings utbud lika mycket så när jag ändå skulle hämta Thomas i Skara efter att han dömt passade vi på. Canton är också ett väldigt gammalt hak då min pappa åt och hängde där som liten. Det är fortfarande samma familj som driver den :)

2012-09-30 | 15:09:52

Långhelg

Vilket härligt väder vi har i Lidköping idag. Efter lunch ska jag allt ta å ge mig ut på en långpromenad! Är lite seg efter gårdagens urmysiga "girls night in" så behöver frisk luft. Vi lagade god mat tillsammans här hemma och myste till sena timmen :)

Var även och kikade på handboll i Skara på dagen igår när dom tog emot Kroppskultur, och vann, härligt. Fick även träffa min söta Christin vilket var en bonus såklart.
I morgon är jag för övrigt ledig! Har lite för många (?) semesterdagar som måste tas ut under hösten så i morgon blir en ledig dag utan måsten. Inte ofta jag har sådana så det ser jag fram emot! Älskling har också tagit ledigt så OM vi ska mysa ;) Ha en fortsatt skön söndag!2012-09-25 | 17:11:38

Puuh!

Vilken rörig dag det blev på jobbet tillslut, började ju så lugnt å bra.. Ja ja, på't i morgon igen bara! Tur att jag ska på lite trevligheter ikväll iaf. Ska ta en snabb tur på stan nu och sen kommer några kvinnliga kollegor för gemensam kvällsshopping :)

Annars då? Jo jag hoppas att de närmsta dagarna ska rulla på fort för jag har nämligen börjat nedräkningen till något spännande. Berättar troligtvis om det här sen...

Roligt förresten att ni är några stycken som börjat kika in här nu när jag börjat lite smått igen. Säg gärna hej!!

2012-09-23 | 15:32:20

Sista gången i stugan!

I helgen har vi varit nere för att stänga sommarstugan för vintern. Släkten hade samlats för att röja sly, fälla träd och fira Judith som fyller 25 idag. Grattis söta kusin! Efter hårt jobb på dagen igår åt vi alla middag ihop inne i värmen. En mysig helg, och den är ju inte riktigt slut än!


2012-09-11 | 18:02:16

Veckans höjdpunkt!

Åker hem genom ett regnigt Skaraborg, nu är det veeerkligen höst (väldans vad jag tjatar om hösten hela tiden) ;) Har suttit kvar ett par timmar på jobbet för att få gjort ytterligare ett av slutproven för att få klart min certifiering som rådgivare. Å jag klarade det, mycket skönt!

Lördagen i Götet var huur bra som helst, med dom tjejerna kan det visserligen inte vara annat. Vi knatade runt i affärer men det blev inte mycket handlat utan vi pratade mest. Hann även med en tur till Liseberg för att äta våfflor och köra femkamp (jag fick dock hoppa det sista för min skjuts gick). Vi både gav och fick mycket roliga nyheter, spännande...

När jag kommer hem blir det god mat i form av lax och potatisgratäng och sen, det självklara: SVENSKA HOLLYWOOD-FRUAR!

2012-09-06 | 08:27:57

Snart är det helg igen!

Idag är det en sån där krispig och härlig höstmorgon som jag älskar. Är precis på gränsen att jag skulle behövt ha vantar nu när jag cyklade till bussen...

Långdag på jobbet idag och sen blir det mys med min älskling som åker bort hela helgen. Jag ska spendera hela lördagen i Göteborg tillsammans med tre andra sköna bönor så det ska nog gå bra.
På tal om helg, helgen som var va jätte bra! Var ju i Varberg med jobbet. Vi bodde på spa och hade det gott, dansade tills fötterna blödde och ja hade allmänt trevligt :) visar en bild eller två från vår vistelse:

2012-09-04 | 17:12:30

Tisdag idag ja

Är påväg hem efter en liten stunds övertid. Blir en mysig fika med Johanna och William nu när jag kommer hem till Lisch.

Med koppling till mitt förra inlägg om mycket nytt så slog vi till på en ny bil i fredags! Vi har ju kollat ett tag och nu slog vi till, en Saab 9-5 sportkombi. Automat och kanonrolig att köra! Tänkte visa lite bilder på den: