2012-05-14 | 21:49:30

Bingolingo

Idag är det måndag vilket betyder bilbingo med bästa vännerna (och även mamma denna gång), skoj!! Blev ingen vinst för någon utav oss denna gång och lite kallt var det. Dock värt att åka dit såklart :) Hoppas ni haft en bra måndag!

2012-05-10 | 19:04:00

Stadsparken

 
 
                             

Häromdagen när jag var ute och promenixade genom stadsparken fick jag se en skylt på ett träd. Självklart blev jag nyfiken och gick fram och kikade. På håll tyckte jag att det stod "Kärlek" på skylten och fick inte riktigt ihop det... När jag studerat den några sekunder såg jag ju, "Jaha -Kärrek". Det sitter alltså dessa fina skyltar på träden för att visa vilken sort det är.. Det är ju uppenbarligen inga vanliga gamla trää som står i vår stadspark minsann, eller har ni hört talas om någon av sorterna innan??
2012-05-09 | 18:51:40

Dagbok från helgen

Förlåt att jag sviker er mina tålmodiga läsare, men som jag säkert sagt förr, bloggen är till för mig själv, som ett "kom i håg" och en dagbok och ett sätt att få utlopp för en liten gnutta kreativitet kanske. Men såklart är väl det allra roligaste att veta att det faktiskt är en trogen skara som läser och är intresserade av vad jag hittar på också... Så, efter den lilla ursäkten för mina ytterst få inlägg på senaste tiden hade jag tänkt lägga upp ett om helgen :)

Fredagen blev en lugn hemmakväll, jag och sambon lagade lchf-lasagne (såå god!!) myste i soffan och laddade upp inför resten av helgen. På lördagen vankades det nämligen konfirmation för min näst yngsta(gulp, va gammel en blir) kusin Charlie i Skara domkyrka. Han skötte sig galant såklart och efter kyrkligheterna bjöds det på god mat och dryck på Horshaga utanför Skara. Kvällen sedan bestod av grill och chill med finaste vännerna Elin&Lars. Nu har vi kommit till söndagen och då styrde jag och mamma Fårrden mot Ullareeeed. Såg varken Morgan eller Ola-Conny men vi hade en trevlig dag!

Idag var tanken att springa Vår-ruset i Vänersborg med mamma och hennes kollegor, tyvärr satte dåligt väder och onda benhinnor (inte mina) stopp så jag och mamma körde Rådaspört istället. 5 km såklart. Jag trodde jag skulle dö... Konstigt att milen ofta känns lättare?!? Jag sätter väl för snabb spört i början kanske med inställningen att det inte är lika långt och sen falerar jag.. Jäjä. Bara på´t igen!
Nu: bilder.

 

 

 

 
2012-05-02 | 07:44:48

Uppe INNAN tuppen!

Jag och Thomas satsar fullt ut på Beach -12 (och jag lite extra på slutspurten av Tappatävlingen på jobbet) så vi går ut och går i stort sett varje morgon. När man är ledig är det ju inte så jobbigt men idag ringde klockan vid fem! Fy fan! Min kropp mår inte bra av att gå upp så tidigt!! Att starta dagen med en promenad och en god frukost fine, men fem är egentligen allt för tidigt för mig. Ska ändå försöka hänga i... Om inte tidig uppgång vore nog så dog ett flygfä på min blus när jag nyss cyklade till bussen. Snyggt.