2012-02-26 | 15:28:31

Saturday nightTrevligt umgänge, bra musik, inte allt för bra mat tyvärr men en bra kväll i grannstan´ :)

2012-02-25 | 17:15:39

Grönt är skönt

 

 

Nytt i garderoben: en skön, grön kofta från H&M. Parfymhyllan har uttökats med favoriten från Jessica Simpson. Det fina spetslinnet och tårtfatet är förresten båda födelsedagspresenter från underbara vänner om ni undrar... Nu ska jag sätta fart med att fixa till mig inför kvällen. Blir en helkväll i Skara med goda vänner, mat, vin och musik. Bring on saturday!
2012-02-24 | 22:47:21

Irriterad

Är det helt plötsligt ok att gapa ut för hela världen att en liten bebis namn är fult bara för att barnet i fråga är offentligt?!? Oförskämt enligt mig. Dom får väl välja vilket namn dom vill till sitt kärleksbarn. Skulle ni säga till prinsessan om ni träffade henne att hennes barns namn är fult?? Skulle inte tro det. Tycka får man göra men va fan ibland räcker det att tänka det man tycker!!

2012-02-17 | 19:41:20

Bellisimoooo!

Ikväll är det italienskt tema som gäller hemma hos Magnussons. Vi har lagat supergod färsk pasta med kyckling, vitlök, soltorkad tomat och spenat. Till det ett glas rött och det blev till den ultimata fredagskvällen!! Vad gör ni ikväll??

 

 

2012-02-15 | 15:56:19

Vår!?

Idag skiner solen och det känns faktiskt en aning mildare i luften... En liten gnutta vårkänslor har infunnit sig i min kropp, vi går åt rätt håll. Härligt!!! Har mycket roligt att se fram emot nu framöver så våren är välkommen :)

2012-02-05 | 20:34:44

26 år fyllda.Jaa, nu är man ett år äldre å det känns inte farligt alls :)
Har haft en mysig dag med firande på sängen, fina paket och familj&släkt på besök såklart. Dagen har gått fort så nu blir det bara pääs i soffan resten av kvällen.

2012-02-04 | 19:17:00

Lördag & lite nytt

 

Det blev en liten "obligatorisk lördagsrunda på stan" idag såklart. Å hem kom jag med två nya plagg. Den beiga (stavas?) tröjan är från MQ och den har jag spanat på ett tag, nu vill jag bara hitta ett sött vitt linne med volang eller spets nedtill som ska sticka fram under. Har ni tips så hojta! Det randiga linnet är från H&M och är bra att ha ;) Jag var egentligen ute efter lite ny, vårig inredning men kom hem tomhänt på den fronten. Får bli en annan gång.
Nu står Thomas i köket och bankar ut köttet till hemmagjorda schnitzlar, blir en skön hemmakväll med god mat och melodifestivalen.
2012-02-04 | 18:27:32

Kvartalsmöte

 
 

Direkt efter jobbet igår var det dags att köra årets första "kvartalsmöte". För några veckor sedan blev vi indelade i tre lag där vi alla skulle ha ansvar för en rätt till middagen. Jag blev lagledare för "huvudrätten" och vår rätt blev succé såklart (kanske ska tillägga att mästerkocken Gerth var i mitt lag..)! Vi lagade lax fylld med kräftröra, potatismos med en touch av tryffel, goda rotfrukter och en champagnesås. Övriga rätter var inte dumma dom heller vill jag lova å vinet var gott det med... Blev en mycket rolig kväll med lite dans och skojj tillsammans med finfina arbetskamrater.