2012-08-31 | 07:52:33

Händelserikt!


Sitter på bussen påväg till jobbet (var annars), lyssnar på spotify med genren 80's radio just nu -mycket bra! Det har inte funkat att blogga från mobilen för mig på ett tag så även om bloggandan har fallit på ibland har jag inte kunnat...

Annars så händer det endel just nu! Vi flyttar i december, till ett mysigt parhus i Stenhammar! Ska bli skönt med lite mer frihetskänsla närmare naturen och "egen" trädgård. Dock trivs vi bra i våran lägenhet också med närheten till allt och sådär men jag är övertygad om att vi kommer trivas jätte bra när vi bott in oss :)

I helgen åker jag till Varberg för en spahelg med jobbet, sköönt! Vi hörs snart igen...

2012-08-18 | 15:43:14

Bloggpaus...

Ja, som ni säkert märkt är det ingen vidare aktivitet här inne längre... Har helt enkelt inte orkat eller kännt mig det minsta inspirerad. Dock är ju hösten i antågande och lite, lite börjar det allt klia i bloggfingrarna igen. Vill inte lova för mycket men kanske är jag tillbaka inom en snar framtid...
För övrigt ser jag fram emot hösten! Krispig, kallare luft, roliga nya utmaningar på jobbet, gosiga halsdukar och tända ljus. Varje årstid har sin charm och jag trivs bra på hösten.

Ikväll väntas kräfskiva i Bränna med härliga vänner (och barn. Välkommen på din första kräftis William!) och nu är det faktiskt dags att börja göra sig i ordning. Jag är ju inte känd för att vara klar annat än precis på minuten då vi ska åka.. Så, dags att sätta fart. Ha det gott! Kram å hej!