2011-09-29 | 12:03:42

Åååh!

Igår eftermiddag var en riktig liten sötnos och hälsade på oss på jobbet! Jag och Ingbritt rusade fram för att gulla med det lilla underverket. Det var ingen mindre en dvärgschnauzervalpen Doris! Hon var så go och lik våran Alize så jag kunde ju inte annat än smälta. Snart måste en egen liten "Doris" flytta in. Punkt.

Hon var inte så lätt att fota dock! ;)

2011-09-27 | 19:40:22

Tjejkväll på Rosers!

Igår ordnade Sparbanken Skaraborg en inspirationskväll för enbart tjejer med Mia Törnblom och Susanne Pettersson i Skara. Självklart var jag där, och jösses vilken kväll! Det där är två grymma brudar kan jag lova! Dom föreläste om hur viktigt det är att må bra i sig själv, hur vi kan göra för att motivera oss själva och hur vi ska göra för att få bättre självkänsla m.m.

Det var mycket humor och jag kan säga att jag tog med mig en massa positiv energi och bra tankar hem. Thomas fick stå ut med att lyssna på mitt tjöt ett bra tag när jag kom hem sen ;)
Jag rekommenderar er verkligen att gå och höra på dessa två om ni får chansen!

2011-09-25 | 19:26:07

Silviakaka!

Blev så sugen på att baka något snabbt och lätt så en liten silviakaka fick det bli. Mycket god blev den om jag får säga det själv, även om jag öste på lite väl mycket glasyr kanske :)

2011-09-25 | 13:46:22

Altitude

Igår på stan brände jag 2200 kr. Ny vinterjacka är inköpt! Blev en svart, gó i lite längre modell och med snygga detaljer. Det får gärna bli en riktig "vargavinter" igen men i år tänker jag inte frysa! Bara ett par rejäla vinterboots som fattas nu. Blev kär i ett par på Sko-svenssons igår men dom var slut i min storlek *grr*. Måste ha dom! Får väl leta på nätet eller nått...

 

För en gångs skull är jag ute i god tid innan jackorna redan är slut och bara skräpet är kvar...
2011-09-25 | 12:26:22

Söndagsfix

Thomas är och dömer hockey, jag har inte kommit längre än till att frukosten är intagen och bloggar är kollade än... Nu är det dags att ta tag i dagen! Är en sån där söndag då jag inte känner för mycket annat än att greja hemma, har lite projekt som ska tas tag i. En löptur skulle oxå va på sin plats, men får se om jag lyckas ta mig fört´. Hösten är väl här på riktigt nu kan man säga och jag känner faktiskt bara sköna känslor inför den kommande mörka och kalla tiden. Det betyder att det är tillåtet att mysa med tända ljus och vara inne en hel dag och bara pyssla... Sen är ju en skön promenad med en god vän i höstsolen inget att underskatta heller! Att mina favoritsporter handboll&hockey drar igång på allvar är inte dumt det heller. Att stå på läktaren med en kaffe i handen, tjöta lite skit med vänner och kolla på sport är något jag verkligen börjat älska de senaste åren... Ja, som sagt, det finns många fördelar med denna årstid så se till att göra det saker ni gillar med den :)

2011-09-23 | 23:49:14

Ikväll har vi myst hemma hos pappa&carina ...

img_1112 (MMS)

Ikväll har vi myst hemma hos pappa&carina i deras nyrenoverade tv-rum. Dom har byggt om på övervåningen och gjort ett enda stort rum där mitt och Davids två gamla rum låg innan. Det blev verkligen jätte fint och inrett i new England/lantlig stil kan man säga, myyyycke hög mysfaktor med andra ord! Bilden är på den tjusiga lampan dom har i taket :) Hann med massa bus och gos med sötaste Elsa (2 år) oxå och god mat bjöds det ju såklart på. Nu kryper jag och mannen ner under täcket och säger godnatt...

2011-09-19 | 19:45:57

Galen kväll!

Årets tredje kräftskiva för min del blev en ganska galen sådan. Dock mycket rolig ;)
Vi åt en massa kräftor, räkor och supergoda tillbehör, drack en del snaps och annat gött...
Efter maten dansade vi fötterna av oss i ett par timmar och avslutade med dopp i vedeldad tunna. Världsklass!















Igår var vi inte starka och resan hem sköts upp både en och två gånger. Sådär dagen efter undrar man ju om det verkligen är värt det, men jo, den här gången kan jag inte säga annat än ja!

2011-09-17 | 13:58:16

Det var en mycket lyckad dag på Gekås Ulla...

img_6598 (MMS)

Det var en mycket lyckad dag på Gekås Ullared med mysiga tjejer igår. Jag kom hem med ganska mycket fina grejer får jag säga. Mitt bästa fynd var nog hårdonuten som jag har i på bilden, ser ni vilken fin knut det blir!! Jag köpte även nya romantisk gardiner till köket, fleeceunderställ, små portions ugnsformar m.m. Nu laddar vi för ännu en kräftskiva!!

2011-09-15 | 21:08:40

Redan nu, fem över nio, finner ni mig nerk...

img_8704 (MMS)

Redan nu, fem över nio, finner ni mig nerkrupen under mina krispiga vita lakan. Anledningen är tidig avfärd till Ullared med ett gött, shoppingsuget gäng i morgon. Ska bli himla skoj och såklart väldigt skönt med långhelg då veckan varit seg med förkylning å allt! Godnatt!!!

2011-09-13 | 19:34:36

Höstupptakt 10-11 september

I lördags fick jag gå upp i ottan för kl sju kom Stefan och Sofie och hämtade upp mig för avfärd mot bussen i Skara som sedan tog oss vidare till tåget i Skövde som skulle ta oss upp till Sthlm. 10.50 var vi på plats i huvudstaden och kunde checka in på hotellet. Jag bodde med min kära trotjänare Therese och vi gjorde oss fort hemmastadda...


Jag blev glad för minibaren. När jag såg prislistan, inte lika glad...


Söta Therese och Sofije posar


Till fikat på lördagen var det kak-BUFFÈ! Mmmmm så gott!


Fyra snygga tjejer.


Båten som tog oss ut några timmar på mälaren på kvällen.


Jag och Robert


Sen varé fest..

Söndagen var det återigen dags att gå upp tidigt. Frukosten på hotellet var huuur bra som helst! Det fanns verkligen allt och lite till å jag som är en frukostmänniska av rang hade kunnat sitta där i timmetal. Kl nio började dagens konferenspass så det blev dock inget med det. Radisson Blu Viking hette hotellet och ligger preciiis vid centralen om ni vill testa :)
Ytterligare aktiviteter för dagen var rundvandring och lunch i gamla stan och lite shopping innan tåget tog oss hem igen.

2011-09-12 | 20:59:26

Tror ni detta hjälper mot en lite småond h...

img_2055 (MMS)

Tror ni detta hjälper mot en lite småond hals och en sliten kropp? Jag hoppas det... Halva styrkan var lite halv svaga på jobbet idag, med all rätt efter en skit-rolig och intensiv helg. Kul hade vi!!

2011-09-09 | 12:29:35

Full rulle

Att hösten är här är det ingen tvekan om, idag var det 6 grader när vi vaknade.. Dags att ta på sjal, handskar och höstigare skor... Igår jobbade jag 8-18.30 och åkte sedan vidare mot Varnhem. Blev hembjuden till Maggan, en kollega från Fastighetsbyrån-tiden. Vi var ett gott gäng och fick kanongod mat så det var verkligen en lyckad kväll :)
Efter jobb idag sitter jag på bussen hem och sen blir det till att packa inför helgens äventyr i Sthlm. Vi ska dit med jobbet på såkallad "Höstupptakt", vilken kommer innehålla hotell, båttur på mälaren, rundvandring i Gamla stan, konferans m.m. Ska bli riktigt roligt! September månad innebär att det är mycket på gång, och det känns himla roligt!
2011-09-06 | 21:43:56

Svart, scarf, stickat

Mina fynd från helgen, härligt&höstigt:



Som sagt, en vecka, eller en timma... ;)
2011-09-06 | 20:34:57

?

Heeeelt tomt i hjärnan på inspiration är det. Har inte mycket att säga. Gör inget speciellt. Är trött på att skriva inlägg i stil med: "idag har jag"...
Vill inte, som så många andra, lägga ner bloggandet riktigt än. För när suget på att skriva av sig lite väl kommer, då är det ju kul. Och jag vet att min lilla mamma blir ledsen om hon inte får följa mig här längre, då hon finns för långt bort för att kunna se "allt"... Kanske dröjer det en vecka innan nästa inlägg, kanske bara någon timma. Vi får se, jag tar det som det kommer.

/Emman

2011-09-04 | 20:42:05

Ännu en...

..helg är förbi. Efter jobbet i fredags skyndade jag hem för att förbereda för de bästas ankomst; nämligen mitt kära dreamteam. Jag lagade tre-rätters bestående av skagentoast, fläskfilé i ugn med vitlök och champinjoner och till efterrätt vaniljpannacotta med blåbär. Chrickan fixa drycken och så var alla var nöjda :)
Vi hade mys-mys hela kvällen och dagen efter med såklart. Kan inte va nått annat i det sällskapet!






Idag har min älskling kommit hem från sin domarkurs, vilket känns så jäkla bra. Saknade honom massor! Jag har även varit på en liten shopping-runda i Skövde innan jag hämtade hem honom. Köpte inte mycket men riktiga godbitar dock, kan visa en annan gång...