2010-11-30 | 19:45:18

Omvänd

I många år har jag hatat att använda mössa. Jag har tyckt det varit obekvämt, att det pajjat frisyren och att jag passat otroligt dåligt i det. De senaste två, tre åren har jag dock ändrat mig totalt. Mössa är ju hur gött som helst! Man fryser ju 100 ggr mer om man inte har något på huvudet!



Sen om jag passar i det eller ej är väl inte så jäkla noga?!
2010-11-28 | 09:42:00

Välbehövliga inköp

Nu är jag lite bättre rustad för vintern, var på Intersport i veckan och införskaffade ett ordentligt underställ och en fin fleecetröja. Förhoppningsvis ska detta göra skiddressen jag köpte mer användbar...



Rosa ska de vá!

Nu ska jag och Johanna strax bege oss upp till Råda, vi ska pulsa i snön och gå tipspromenad!

2010-11-27 | 18:36:45

Goding!!!

Titta vad min bästaste bästa pojkvän fixat till MIG! Verkligen hur gulligt som helst!! Jag blev så himla överraskad och glad så det går inte beskriva i ord, som ett barn på nytt!



Jag älskar dig av hela mitt hjärta (med eller utan paket, det vet du!!)

Tror ni jag typ dör av nyfikenhet just nu eller....

2010-11-25 | 19:49:06

Adventsmys

När vädret är som det är; snöigt, kallt och underbart, har längtan efter julen smygit sig på mig.. Jag tyckte att det var hög tid att adventspynta idag och se så mysigt det blev!



 

Nu sitter vi i soffan, mumsar skumtomtar och väntar på att Robinson ska börja...
2010-11-24 | 19:23:06

Brrr

Blev som jag trodde idag, jag stannade hemma. Kändes inte ok att ge mig ut när det snöar o blåser så.. Hade en lugn och slö morgon, vilket inte var dumt alls. Vid tolv kom Sofia och åt lunch här, och sen åkte vi till Eurofins för att lämna ut lite enkäter för vårt Hälsobokslut..

Jag har haft tankar hela dagen på att ge mig ut o gå, så sagt och gjort. Var väl ute ca 45 min, men det blåste gaanska kallt i ansiktet.. Testade min nya skiddress oxå och den fick väl godkänt men inte mer än så tyvärr. Den är jätte skön å så, men min lilla rumpa var kall och även armarna lite smått.. Sådär kul, men ska testa den igen med mer under och hoppas det funkar annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.



 
2010-11-23 | 20:50:54

Snökaos!

Jag fixar o donar lite här hemma ikväll, har faktiskt varit riktigt effektiv. Pojken är iväg o dömer i Trollhättan, så vi missade varandra precis idag tyvärr. Han glömde sin telefon hemma, så jag måste erkänna att jag inte är helt bekväm med att han inte kan höra av sig med när dom är påväg hem å så.. inte i detta väder! 
Det enda som är bra med att han inte är hemma är att jag aktiverar mig med att greja en massa, han har det ganska bra eftersom han är borta ganska mycket mer än vad jag är på veckorna och då fixar jag hemma :) 

Sen jag kom hem kl sex har jag hunnit med att plugga lite, tvätta, städa och fixa lite fika till flickorna i morgon. Tyvärr ser det ut som om jag stannar hemma i morgon för vädret skulle visst bli värre i natt och känns inte sådär jätte tryggt att ge sig ut på vägarna då... Jag avvaktar dock till i morgon bitti med ett beslut. För övrigt så tycker jag om att det är riktigt vinterväder nu när det är vinter, även om baksidan är att det medför vissa problem ibland. Hade till och med tankar på att ge mig ut o gå förut i snöstormen, men la ner det när jag insåg att jag hade en massa annat att göra...

Nu tror jag bestämt att jag är förtjänt av ett varmt fotbad! :)

 
Bjuder på en beeld!
2010-11-22 | 09:01:23

Vilken dag!

Jösses jag kan ju säga att vi var minst sagt slut som artister när vi kom hem igår! Kl. 05.00 gick bilen från Lidköping och jag hade inte sovit många minuter den natten... Trodde det skulle bli lätt att somna för efter sista inlägget kände jag mig trött ju, tji fick jag.. Jaja, väl påväg var vi 1m ifrån att köra på en räv, vi lyckades tyvärr mosa en mus och irrade runt lite i Gbg-city vid upphämtningen av Alexandra. Framme i Ullared 08.20 och möttes av lite regn och lite kö, väl inne var det bara att armbåga sig fram bäst man kunde, det var mycket folk!

Hemvägen gick inte heller den helt smidigt, mer irr i Gbg följt av låg oljenivå bjöds det på. Bara att köra in på närmsta statiol och fylla på och med tre blondiner i bilen är det lättare sagt än gjort ;) Men vi fixade det iaf, hehe! När jag var hemma runt halv åtta-tiden igen så var det rätt gött, men hade ändå en väldigt bra dag med tjejerna :) Ni kanske vill se några av mina fynd oxå!? Tre stora fulla kassar blev det, varav en är full med julklappar så den är redan undangömd ;)



 
Seeeer ni huset som är en ljuslykta??? Det lyser så fint, så fint. Behöver jag ens nämna att jag älskar det!!!? :)


(Jag köpte såklart bara en av dessa, han ska stå under våran gran)


Skiddress..

2010-11-20 | 22:43:21

HA! Suckers!!!

Ville bara säga att vi tjejer spöade skiten ur killarna ikväll! Vi är grymma på "När och fjärran" :) Ne nu måste jag sova för kl 04.15 ringer klockan!! God natt!
2010-11-20 | 14:40:08

Thomas & Emma-dag

Vi började våran dag ganska tidigt, kl åtta gick vi upp, gjorde oss fort i ordning och åkte till Edward för en god frukost.





Sen åkte vi vidare till Skövde för å kika lite i affärer. Julpynt var vi ute efter och visst hittade vi en del fint. Den fina, rosa godisskålen från Lagerhaus blev äntligen min!




Julgransmatta, duk och ljusfat med "lingonris" som jag ska lägga runt ljusen..

Nu har jag laddat upp lite inför morgondagen då det blir Ullared för hela slanten!! Tacokväll hos Therese o Claes ikväll, men dock tidig hemgång för i morgon blir det TIIIDIG uppgång...
2010-11-19 | 17:36:46

Eftermiddagsfika

Eftersom min älskling ska iväg och döma och det då blir sen middag ikväll tog vi en mysig fika förut.



Nu klarar jag mig några timmar till utan mat... :)
2010-11-18 | 19:44:35

Fisk är gott!

Så himla god middag bidde det idag, kokt torsk med äggsås och potatis.



En bra dag altoghether!

2010-11-18 | 19:19:04

En dag i Lidköping

Det är inte varje skoldag som man är på hemmaplan precis, men idag var en sådan dag! Vi startade dagen med möte på Eurofins kl 8, vi ska nämligen göra ett hälsobokslut åt dem... Mycket intressant och givande var det får jag säga :)
Sen fortsatte vi,(minus Sofia som var tvungen att jobba tyvärr) till Söderströms för en förmiddagsfika och därefter blev det lite kik i affärer..


Sötaste flickorna!

Lunch, lite plugg och eftermiddagsfika blev det sen hemma hos mig. En mycket trevlig och mysig dag och som vanligt fälldes en hel del härliga kommentarer:

Vi går mot systembolaget och Christin får syn på vattentornet, hon utbrister: "Är det där en kjöööka??" Hon snackar ju småländska så översättning kan nog behövas här, hon menar alltså: Är det där en kyrka?

Tina läser i vår uppgift i arbetsrätten: "Jag läste frisörsalong Rufs och KNULL, men det stod ju visst Rufs och krull. Såklart." (Måste tillägga att sexanslpelningar och liknande som ovan inte är olikt Tina alls;) 

Kom hit oftare tjejer!
2010-11-15 | 10:39:29

Bra musik!

I min spellista finns just nu bland annat detta...

Får mig på sånt jäkla partyhumör varje gång jag hör den:
 


Nej, han är inte coolare än mig ;) :


Så skön:
 



Orka inte lägga in fler klipp, men dessa är minst lika bra!


Tove Styrke - White light moment

Hurts - Wonderful life (Hurts är riktigt bra, lyssna på deras album Happiness!)

Katy Perry - Teenage dream

Kings of Leon - Radioactive

Det var ett litet urval av vad jag lyssnar på just nu :)
2010-11-14 | 20:52:45

Pappsen

Stort grattis på fars-dag bästa Pappa! <3



Har varit där och umgåtts några timmar i eftermiddag och såklart gett honom en liten present :) Lilla goa Elsa och hennes föräldrar var där oxå, sötare unge får man leta efter!!

2010-11-14 | 12:37:06

En kväll i Skara

Jobba 9-17 igår och börnade sen hem för att varva ner en minut och göra mig i ordning för att åka till Skara igen. Det vankades mat på Mangos och bowling med en massa gott fölk. Mycket god mat, kul med bowling och ännu trevligare sällskap! En mycket lyckad kväll!

När vi kom ner till bilen såg Thomas att jag tappat en fälgsida på ena framhjulet.. Jag råkade köra in i trottoarkanten liite på Wennerbergsvägen, men hade ju inte märkt att jag tappat den såklart. Var bara att köra dit o kolla och mycket riktigt stod den och väntade på oss lutad mot en lyktstolpe, vilken tur :)


Självaste Bingo Rimér var oxå på Mangos, men han fick inte sitta med oss även om han ville ;) 








2010-11-09 | 20:33:29

Tisdagsmys

Uppkrupen i soffan med myskläder, tofflor och en go kopp te och lite mörk choklad. Välbehövligt denna tisdag...
Big Brother säsong "linda Rosing" på tv4 anytime, ja, något måste man ju roa sig med :)

 

2010-11-08 | 20:20:54

Home

Äntligen har ramarna kommit på plats och tavellisten i hallen uppdaterats lite.

 

Jag trivs i vår fina tvåa!
2010-11-07 | 12:08:25

Dagen efter...

Är faktiskt ganska pigg idag, gårdagens bestyr till trots. Vi blev bjudna på en trevlig kväll med god mat och gott sällskap av Johanna och Andreas. Kvällen avrundades med en tur till Harrys och jag hade riktigt kul!



 



Idag startade vi dagen med två cheeseburgare och en tur runt tipspromenaden i Råda. Jag vann en godispåse på bingon och vilket uunderbart väder det var!
2010-11-06 | 23:54:09

Mot Harrys!

Trevlig förfest hos Johanna o Andreas :) Nu väntar vi på taxin till Harrys, hoppas det blir drag!
2010-11-05 | 09:32:00

Salmiak

Igår unnade jag mig lite gott på kvällen för att jag varit så duktig och lämnat in min hemtenta. Så nu har jag helg ända till på tisdag.
Den här lakritsen är underbart god!

2010-11-04 | 20:04:51

Gardiner

Har köpt nya gardiner i lite kraftigare tyg till vardagsrummet och då flyttade jag de som satt där innan till köket. Äntligen blev jag av med de futtiga panelgardinerna som hängde där! Hade en gammal lila genomskinlig gardin liggandes, vill inte ha för mkt lila eller färg överhuvudtaget på gardiner men jag hängde den bakom för att få lite mera tyg.. Kan inte riktigt bestämma mig om det blev fint eller inte, vad tycker ni??

 

2010-11-04 | 19:53:59

Ljus i mitt hus

När pojken är iväg på hockey med grabbarna myser jag med en massa tända ljus och lite gott..

 
 
 

Märks det att jag älskar ljuslyktor eller?
2010-11-04 | 15:29:19

Cykeltur

Efter plugg (och lite big brother på tv4 anytime..) kände jag att jag ville ut och njuta av det fina vädret innan solen går ner. Blev en timmas cykeltur upp runt Råda och ner på Råda Mosse. Jag konstaterade att det är hur härligt som helst att cykla när solen skiner, att jag verkligen gillar Råda och att mina däck behöver pumpas...

 
 

2010-11-04 | 12:38:18

Besök

Fick ett trevligt besök av söta Tereze igår. Vi gick en runda på stan och fixade lite viktiga saker till födelsedagsflickan vi ska till i morgon :) Tereze hade ju inte sett hur vi bor heller eftersom hon varit i USA i över ett år så det blev lite mys här oxå.

 

2010-11-04 | 11:05:55

Frukost

I morse blev det en rejäl frukost efter en 50-minuters promenad i det fina vädret, gött!



=Bra start på dagen!

2010-11-02 | 11:45:11

I paketen...

..fanns den här:

 

Har suktat efter denna ett tag, den passar bra i vårt sovrum och vi båda får plats i den för som ni ser är det en rejäl sak ;) Förra byrån hade jag ockuperat måste jag erkänna, men den va ju faktiskt ganska liten.. Vi hittade denna i fyndhörnan, 900 kr rabatt fick vi på grund av vissa färgskillnader? Vet ni var dem var? Jo, På insidan av lådorna! Alltså inget man märker av alls, mycket bra!