2010-03-27 | 18:45:00

Klassfest, tjejkväll och Ikea.


Har varit ett par riktigt roliga dagar det senaste, fyllda med en massa skoj. Jag börjar väl från början helt enkelt, torsdagen började med litteratur seminarium i skolan fram till 12, sen hade vi mysigt våffelbak hemma hos Emma innan dagens händelse: klassfesten!

 


Mina grymma lagkamrater, vi vann!!!


Mat på New place

Vi har som tradition i vår klass att när vi har klassfester så ska dem innefatta någon typ utav tävling. Det är oxå så att dem som förlorar är dem som ordnar nästa fest... Denna gången började med att vi blev indelade i lag, fick binda ihop oss med snören och ta på oss fina hattar, sen fick vi alla olika uppdrag. Var lite som "amazing race" om ni sett det... Vi såg nog ganska roliga ut när vi kutade runt allt vi hade på stan :) "Racet" avslurades i skolans lilla gympasal där det blev frågesporter och en liten avslutningsstafett. Vi var grymma i slutet och vi vann!! Efter alla tävlingar avslutades denna grymt roliga eftermiddag med god grekisk mat på New place. Tack hela klassen och spec till tjejerna som fixade allt så bra!







Igår var en efterlängtad dag, fick nämligen träffa lilla Tereze igen eftersom hon är hemma ett litet tag från USA. Efter en fördrink hemma hos Claes åt vi god mat på nyöppnade Mangos i Skara. En mkt trevlig kväll!

Idag blåse jag och älsklingen ner till Ikea och inhandlade lite smått å gott som vi behövde, bla. nya tallrikar, glas, ljus, skärbräda m.m. Självklart åt vi köttbullar oxå!

 

2 Kommentarer
Christin:

Men emma du skulle ju inte lägga ut den bilden...

2010-03-28 | 12:09:15
Emma:

oops! Men jag tkr den är fin!

2010-03-28 | 13:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: