2010-12-30 | 21:53:23

!"##%&¤&/!:@!S!

Att det ska vara så jäkla svårt!!!! Gaahh!





Ett litet ynka nummer, ETT nummer!

2010-12-28 | 17:32:25

Iphone-kort

Jag la in alla kort som fanns på T´s telefon och det var en hel del.. Kör ett litet bildregn på den goa blandningen som fanns där. Är allt skoj att man har kamera i mobilen, den är ju med i stort sett överallt..



















2010-12-28 | 17:15:48

Hard work!

Idag har jag jobbat, från 7 till 16! Men ni kan nog aldrig gissa var...
...På Gühring, Thomas jobb, det var jag och alla goa grabbar :) Dom behövde hjälp med diverse saker, så visst kommer lilla assistenten till undsättning, hehe. Hade en ganska slitig, men rolig dag. Är rätt gött att jobba med händerna och kroppen ibland faktiskt. Jag hade med mig bullar och bjöd på till fikat så lite populär blev jag nog ;)




Tobbe och Johan ställde upp på kort...

Nu är jag lite trött i fötterna så efter matlagning får det banne mig bli ett fotbad!

2010-12-27 | 12:23:38

Hej mitt vinterland!

Jösses, det är inte lite snö vi har. Jätte fint är det ingen tvekan om att det är! Lagom kallt för promenad idag med, 8 minusgrader :)





2010-12-26 | 19:06:18

Min julhelg

Har varit en jätte bra jul, med kanonfina paket, god mat och gott sällskap. På självaste julafton var vi först hemma hos min far i Skara och sen efter Kalle åkte vi vidare till Thomas mamma. Juldagen spenderades först hos Thomas moster Cina i Skara och därefter blev det kalkonmiddag hos morbror och kusiner i Kvänum. På kvällen lite god dryck och kortspel tillsammans med goda vänner. Idag har vi ätit lunch hos T´s pappa och sedan ännu mera mat hos pappa. Man gör inte mycket annat än äter på jul asså!


Fick parfym, bok och en jätte fin klocka på julaftons morgon! Tack älskling!









Hoppas ni haft en bra jul!?!
2010-12-24 | 09:14:00

Dopparedagen!


God Jul på er alla godingar, hoppas ni får en underbar jul!

2010-12-23 | 15:21:45

SATC

Kunde inte hålla mig från att klicka hem en liten julklapp till mig själv... Har ju redan hela serien såklart, men inte i en box utan varje säsong för sig.. Går inte lång tid mellan gångerna jag kikar på serien så denna har en given plats här hemma. Älskar, älskar, ääälskar Sex and the city!


Visst var boxen väldigt fin oxå..!?
2010-12-23 | 10:28:39

Vila

En klänning/tunika döljde sig i påsen. Den är jätte fin på, har fint fall och nu jag klurar lite på vad jag ska ha till.. Känns lite julig faktiskt :)

 

2010-12-22 | 11:57:53

Julfin

Nu är juloutfiten kirrad! Hade inte tänkt köpa något nytt i år egentligen...när jag såg den här i Sthlm tänkte jag motstå.. Däremot när den fanns även här var det så svårt att den ändå fick följa med hem. Jaja, jag unnade mig det. Är faktiskt enda grejen jag köpt till mig själv i december(Ok då, skidjackan oxå..)! Visar sen, nu har jag "fullt upp", ska äta, ut och gå och duscha innan Johanna kommer på besök. Många ,,, i den meningen ;)


Vad kan det vara i påsen??

2010-12-21 | 15:28:26

Saffransbullar

Idag har jag bakat jätte goda bullar med saffran och mandelmasse/vanilj-fyllning. Dom blev inte så snygga kanske, men desto godare!

 

Recept hittar ni på matplatsen.org 
2010-12-21 | 11:29:20

HH

Efter fadäsen med skiddressen jag köpte i Ullared tänkte jag att nu investerar jag i en ordentlig jacka. Byxor hade jag ju redan rejäla från Everest.. Valet föll på en från Helly Hansen och visst står det Emma på den?? Var ute och provgick i den -10 grader kalla luften och var inte i närheten av att frysa. Jag älskar den! Nu är jag redo för Sälen v. 4!





Ett tips är att kika på sportamore.se om ni hittat en märkesjacka ni vill ha, man kan spara några hundralappar på att köpa den där istället för ex. på Stadium!
2010-12-20 | 20:09:26

Vår julgran!

Idag har jag storstädat hela lägenheten, vi har varit och handlat allt inför julen, slagit in alla klapparna och framförallt så har vi klätt våran gran! Lätt den finaste granen jag har haft!




Visst är den fin?!?
2010-12-20 | 16:25:38

Helgen

Var en väldigt lugn och mysig helg i Sthlm. Vi hade julmys med paketöppning, julmat och julmusik. I lördags var jag och T på stan en sväng, men kom hem tomhänta så när som på en aftonbladet :) Bra för plånboken iaf.. Har fått en massa god mat och välbehövlig "mamma-tid". Tack för en underbar helg!


Världens bästa mamma!










Jag och mamma bakade knäck medan killarna tittade på tv :)



Två ggr kändisspan blev det, Olle från årets Idol och Mikael Nyqvist. Klart godkänt!

2010-12-17 | 13:39:15

Jag lever!

Nu är jag äntligen på bena igen, och börjar känna mig som mig själv. Har legat hemma, nedbäddad med feber, ont i halsen och en jädra snuva sen i tisdags. Missade sista dagen i skolan och hejdå-julmyset med tjejerna och hela klabbet :( Känns inte roligt alls... Har inte förstått att jag har jullov än riktigt, men nu är det väl hög tid att inse. Om 3 timmar sitter jag och T på tåget upp till mamma i Sthlm, ser fram emot en riktig myshelg!

Innan vi åker ska jag stryka, packa färdigt och hämta ut en roligt paket på posten med en jacka som jag beställt :)

Ha en bra helg godingar!

2010-12-13 | 15:13:42

Shit!!

Nu är alla examinationer inskickade, jag kan inte fatta det! Har bara postersession på onsdag och sen är det jullov! Otroligt skönt ska det bli ska ni veta och efter den här terminen är vi faktiskt värda det :)

I morgon ska jag vara hemma och kurera mig för min hals är inte alls som den ska vara...

Puss och kram lovers
2010-12-11 | 18:25:09

Mys x 2

Igår var vi hos Elin & Lars och käka tacos, kollade Idol-finalen och spelade kort. Åhh vilken mysig kväll vi hade! Den bjöd på många gapskratt, vilket var välbehövligt (både med mig och åt mig många av gångerna, haha...). Ni är underbara!


Min senaste floskel: Åhh, jag vill verkligen ha en SYSTEMETkamera!! ;)

Idag har jag jobbat hela dagen och nu ikväll ska jag och den bästa bara mysa, laga mat och kika på någon film..
2010-12-10 | 10:38:35

Julbord!

Som en klapp i min adventskalender fick jag att åka på julbord på Kinnekullegården och det gick av stapeln igår kväll. Jag käka en, två, tre tallrikar med mat och sen en desserttallrik på det. Behöver jag nämna att vi rullade där i från? :)


Tallrik 1: Sill & lax. Mmm, jag älskar sill!!


Tallrik 2: Olika skinkor, lite mera lax och sill...


Tallrik 3: Det varma.


Tallrik 4: Dessert! Mums!!
Ska tillägga att varken tallrik 3 eller 4 blev helt uppätna, tyvärr, för mm så gott det var!!

 
Tack igen älskling, du är det bästa jag vet!!
2010-12-08 | 20:03:50

Reklam

Förut när jag skulle in en snabb sväng på ICA-klockan för att köpa potatis, blev jag "stoppad" av en sån där som står och erbjuder provsmakning ni vet.. Han bjöd på glass, och jöösses vilken glass sen! Jag är ingen glassmänniska egentligen, visst jag gillar såklart en god glass en varm sommardag, men är inte sån som alltid har ett paket i frysen å smaskar på. Denna glassen var dock precis i min smak! Smakade som glass ska smaka. Kan tillägga att den inte innehöll några konstgjorda ämnen och RIKTIG grädde. Mumma! Priset var tyvärr rätt saftigt, 50 spänn för en liten, liten bytta.. Jag hade bara med mig en 50-lapp och för den skulle jag ju köpa potäter, men jag lovar att den här glassen kommer ligga i min frys inom kort. Fick provsmaka massa olika smaker men den klassiska vaniljen var nog ändå min favorit. Stod där ett tag kan jag säga..hehe.
Men prova vet jag! Den säljs bara på klockan och heter Österhagenglass :)



Borde nästan bli sponsrad av dem nu eller vad tycker ni? ;) 
2010-12-07 | 21:36:54

Vackra vinter!

Har tyvärr inte kunnat prioritera bloggen då skola (framförallt), jul på liseberg, mys med min älskling, fika med vänner, en fest som slutade i katastrof och en hel dag som en slagen hjälte kommit i vägen... Men jag lever iaf och bjuder på lite bilder :)

 


Förövrigt gör snön och kylan mig så glad, sluta klaga vet jag, hur kul hade det varit om det bara regnat och varit grått och trist?? Neej, tacka vet jag en riktig vinter!

2010-12-03 | 18:50:34

Mamma!

Igår hämtade jag min lilla mamma som varit på symöte med sitt gäng "inte ett stygn" i Skara. Var mysigt att ha henne här hos oss i natt :) I morse åt vi en god frukost som jag ordnade, sen blev det en sväng på stan och lunch på Henrys..


Frukosten..

 
Jag blev proppmätt på den goda kycklingtoasten... Sen var jag ju bara tvungen att klämma ner lite tårta till efterrätt oxå :)


Våran bordsgranne tog gladeligen kort på oss när vi satt på Henrys.. Lite lika iaf va?


När jag lämnat av mamma på tåget i Skövde var jag ju bara tvungen att ta en sväng inne på Skaras största snackis, City Gross! Mycket fin affär måste jag säga.

Har även hunnit med en eftermiddagsfika med Linda på 3B, mysigt!
2010-12-01 | 21:31:03

Lucka 1



I morse öppnade jag ju mitt första paket i min fina kalender som älsklingen ordnat. Meningen är att jag (vi) ska bli miljonärer så håll tummarna är ni snälla! :)