2009-10-22 | 23:05:04

Idag torsdag

Min dag i listform:

* Gick upp strax efter nio
* Åt en snabb frukost
* Begravde mig i "Den nya affärsredovisningen"
* Konstaterade att jag förstår den såå mkt bättre nu när man jobbat sig igenom alla moment. Skönt!
* Paus för lunch ca 12.30. Honey kom hem o joinade mig :)
* Mer plugg
* Ca 15.30: Promenad bland höstlöven. Härligt!
* Honey kom hem och jag bakade kärleksmums.
* Honey åkte till Tibro för att döma så jag återgick till böckerna.
* Runt nio orkade jag inte läsa mer.
* 21.00-NU: Har likt en orkan plockat ur skåp och lådor och packat ner i ytterligare lådor inför flytten. Duktigt!

Tycker min dag har varit som en lista jag betat av så drf valde jag att presentera den såhär :) 
Snart kommer T hem och då ska vi äta lite sen blir det bums i säng!!



 
2009-10-20 | 21:29:51

En grå dag i Lidköping...


Har haft en sån där dag när jag bara varit hemma för att fokusera på pluggandet, har med andra ord suttit ensam hela dagen fram till halv fem när T kom hem en stund. Kvällen har oxå varit ensam nu när T är o tittar på hockey. Vissa kvällar (som denna...) trivs jag verkligen inte med att vara själv. På dagarna går det lättare, att t.ex njuta av en promenad i naturen eller runt i staden med bara mig själv att tänka på är något utav det bästa jag vet. Annars kan jag gärna ha folk runt omkring mig mest hela tiden!

Igår följde jag med Andreas på ett möte med Oriflame, blev inkastad i allt det där hux flux men det kändes ganska kul faktiskt.. Får väl se om man kan lyckas sälja något eller ej men det spelar inte så stor roll... Brukar ni köpa något där i från och vill beställa så ta gärna kontakt med mig :)

Ikväll i min ensamhet har jag iaf gjort lite nytta, har packat ytterligare tre lådor fulla inför flytten. Det börjar närma sig nu! Å så har jag lagat mat till kommande luncher, blev en kasslergryta med ananas bla och ris till. Om man skulle ta o köra en sista vända i böckerna innan älsklingen stormar in kanske... I morgon blir det ju inte mkt läst för då ska jag och mammsen till Ullared och slösa lite pengar på massa nödvändigheter -tjihooo!


2009-10-16 | 17:49:28

Skövde nästa!


Yeey nu drar jag till Anna, myys! :)



Ha en gó fredagskväll sötisar!!
PUSSS




2009-10-16 | 13:46:37

Fyndat på netto!


Idag har jag brutit ett löfte med mig själv, jag har sagt att jag inte tänkte sätta min fot inne på det nya Netto i stan... Kunde tydligen inte hålla mig så för någon veckan sedan kikade jag in där (skulle bara bekräfta för mig själv att netto verkligen är kasss) men ojsan hoppsan då hittade jag visst två fina saker som jag kunde tänkas mig köpa. Men på Netto?? Nee det blev inget köp då för jag skulle ju bara inte stödja den butiken! (fråga mig inte varför jag hade bestämt mig för det...)
Så idag trillade jag dit igen!! Skulle snabbt iväg och handla lite smått till lunchen jag har lagat, mjölk och sånt ni vet, det regnar och är riktigt ruggigt väder ute, har ingen bil så det får inte va för långt att gå. Varför gick jag inte till gamlestans då som är ännu närmre? Ne det var väl dom där sakerna jag klämt på sist som lockade... Jajjemen, ut kom jag från butiken med en full kasse i näven och ganska nöjd faktiskt! :D
Dessa fina ting till badrummet var det jag hittade:


En toppsburk och tandborstmugg i silver



Kassen var rätt full...

Till lunch idag har jag lagat min absoluta favvorätt när jag var yngre, korvgryta på mamma Anna-Carins vis! Det är nästan som korv stroganoff, men man har i krossade tomater och lite andra kryddor och så har man pasta till. Mmm så gott!






Nu ska jag återgå till redovisningens värld igen tänkte jag. Ikväll ska jag till Anna i Skövde på lite sminkpary, ska bli mysigt :)

Ha en härlig fredag!!

2009-10-15 | 21:12:24

Ingen vidare bra dag...


Dagen började himla skönt med en promenad i det fina höstvädret. Älska hösten!! Efter promenaden och en god frukost var det inte lika härligt längre, satte mig med redovisningen men det gick inte alls idag. Ingen motivation alls till plugg och dessutom kände jag mig helt kass, gick verkligen inte idag... Jaja så är det väl ibland. Får ta nya tag i morgon...

Nu sitter jag här hemma o glor mest, borde ta tag i att lägga in tvätten i garderoberna, men ooorka. Honey är iväg och dömer men är förhoppningsvis snart hemma... Både jag och Isa saknar honom massor.

Nu ska jag gå och va tråkig någon annanstans.

Puss o hej
2009-10-13 | 22:28:49

Godnatt på er!


Är nyss hemkommen från en hockeymatch i Tibro, vi slängde oss dit en sväng T o jag för att vi inte hade så mkt bättre för oss :) Kom på när jag var där att jädrans, jag skulle ju skicka in ändringen utav vårt etik & moral arbete!!! Var bara att slå på datorn och fixa det nu... Så därför sitter jag här nu och säger godnatt till er. I morgon ska jag till skolan för att ha ett seminarium i två timmar sen har jag "helg". Ne helg kan jag verkligen inte kalla det även om jag inte ska hoppa på blå bussen till skolan, måste plugga en massa hemma och ska även jobba i helgen.
Ne nu ska jag krypa ner brevid min älskling mmm!

Natti natti


2009-10-09 | 15:06:10

Snart är det dags för fredagsmys!


Tog mig en efterlängtad sovmorgon idag, närmare bestämt till halv tio tror jag, och det behövdes kan man säga. Nu känner jag mig pigg och utvilad trots att dagens vakna timmar har ägnats begravd i skolböckerna...Läser en bok om vetenskapsteori nu och den är riktigt intressant och allmänbildande faktiskt! Jag vill/behöver verkligen bli mer allmänbildad!!

Veckan har varit ganska tung, har varit mkt i skolan och pressen inför tentorna har varit så himla påtaglig. Idag är det ju fredag så jag kan tillåta mig själv att släppa det lite nu iaf, tror man måste det. Jag måste det verkligen rättare sagt... Hade ingen rolig upplevelse när jag och T var på hockey för någon vecka sedan, vet att det var en ångestattack, men det kändes så himla obehagligt!!

Nu tänkte jag ta lite paus i läsandet (har jag ju redan gjort iofs..) och traska iväg till hemcompaniet och se om det kan finnas något fint krimskrams där kanske :) Älskar ju ljuslyktor så vore trevligt med några nya fina till lägenheten sen. Har inga pengar just nu, men vad tusan bara titta går ju! Jag och Christin hittade en jätte mysig inredningsbutik i Thn i veckan där jag lätt hade kunna bränna några dollares, men icke jag var duktig och höll igen.
Beställde gardiner till nya vardagsrummet som kom igår, har inte packat upp dom än men dom ser riktigt fina ut... Kan bara säga att jag längtar tills vi flyttar!!


Såhär ser vårat vardagsrum ut just nu... En ouppackad tv-bänk och en massa lådor. Kattklöspelaren står där tvn stod förut, nu är den placerad i sovrummet sålänge. Kaos.



Gardinerna jag köpt. De vita ska hänga bakom de svarta...


2009-10-04 | 18:47:22

2009-10-04

Kom hem från jobbet för ungefär en och en halv timma sedan och sen dess har jag suttit vid datorn och grejat med vårt Etik o moral arbete..suck. Är rätt sleten sedan igår med så det ska bli himla skönt med en dusch snart. Hade trevligt hemma hos Linda, men av någon anledning blev jag väldigt överförfriskad så ut kom vi inte...nog om det :P Här kommer lite flummiga bilder istället:







Nu: hopp in i duschen för snart kommer hunie hem och då drar vi o köper grejer till att göra hemmagjord pizza!

Puss på er
2009-10-03 | 18:09:40

Partykväll!

Känner mig lite lagom stressad sådär som man gör när man har jobbat och ska göra sig i ordning för att festa till det.. Å ändå sitter jag här?!? Kände att jag är skyldiga er det helt enkelt ;)
Blir jobb i morgon oxå, men bara 12-17 så jag ska nog överleva, hoppas jag... Ska hem till Linda om ca en timma och sen får vi se vart jag tar vägen. Är ju den årliga oktfesten i Skara, men eftersom det inte är säkert att mina favorittöser kommer dit så känner jag nog att det kan kvitta. Tror inte det går någon buss hem sen heller faktiskt :S

I förmiddags var jag och älsklingen och åt frukost på Henrys, jag åt världens godaste macka med kalkon och kesoröra! Stod mig på den ända fram till tre sen så det kallar jag verkligen en dundermacka, hehe. Rekomenderas starkt!

Nu blir det smink på och Kings of Leon i öronen. Kanske kan hinna med att lägga upp en liten bild på partyoutfiten sen...

Ha en gó lördagskväll allihop! Yeah!