2009-05-27 | 12:22:35

Brrr

Definitivt för kallt för att ligga på en filt i bikini och sola! Hepp, får bli en inomhusaktivitet istället då. Frågan är bara vad?

2009-05-27 | 11:29:42

Till våra missar


Vi har tänkt ganska länge att vi ska köpa något lite roligt till katterna. Dessutom är klösgrejerna vi har nu gaanska utslitna och dassiga. Flisan speciellt älskar att ligga och sova högt upp så jag hoppas hon kommer bli glad för sin nya "Kattklöspelare" som det så fint heter...


Denna har vi köpt!


Klart våra godingar ska ha det bästa...<3

Blåser ju halv storm ute idag, men jag tänkte ändå försöka mig på att sola lite. Behöver lite färg på min vita lekamen!!



2009-05-26 | 20:21:45

Tisdag

Har haft en ganska skön dag idag. Började med en promenad på 50 min (såklart) och sedan grejade jag lite här hemma. Blev endel slapp i soffan oxå. Provade även min outfit till pappas 50-års kalas, långklänningen ni vet... Prövade med skor och smycken så jag har allt klart ;) Provade lite bikinisar och några linnen oxå, hehe. Får såna ryck då och då att jag rotar igenom garderoben och testar lite... Tycker det är kul!
Vid halv tre-tiden bestämde jag mig för att gå fram å kolla på stan en sväng, blev ju bara fönstershopping eftersom jag har totalt köpstopp fram till nästa torsdag då jag får pengar igen. Hittade en hel del fint, som vanligt när man inte kan handla, buhu. Mötte lite senare upp L för en fika på Henrys, blev en kladdkaka med banan och grädde som Sofia och Erica på
widdes rekommenderat, och jag kan säga att JA den var yummie!

Nu är jag mätt och belåten efter den goda korgrytan vi gjort. Vi hade en bautafalukorv hemma och ville inte göra korvstroganoff eller vanliga stekta som man alltid gör, så det blev en annan variant med knorr´s pasta/pizza krydda i -Gött!
Har ni något bra recept med falukorv som inte är "de gamla vanliga"???

2009-05-24 | 21:27:47

Working girl

Vet att det blivit väldigt dåligt med inlägg här de senaste dagarna. Jag hade som jag skrev, med mig datorn till Skara men använde jag den en endaste gång? -NEJ. Vi hade iaf tre mysiga dagar där med lilla voffen Sako och Harry råtta, hihi. På torsdagskvällen träffade vi Johanna och Andreas, grillade och spelade spel...riktigt myyys var det! I fredags jobbade och tränade jag och var rätt slut när jag kom hem sen så det blev lugnt. Gårdagen spenderades på något ganska oväntat, en crosstävling utanför Skövde. Hehe. Älsklingen ville dit så jag hängde på eftersom jag inte hade mkt annat för mig. Var faktiskt ganska så skoj. Kvällen igår blev lugn den med, vi tog en liten tur med bilen på kvällen och det var trevligt... :) 

Idag har jag jobbat igen, trodde jag skulle få sluta vid fyra, men kom därifrån två timmar senare. När jag kom hem drog jag och T ut å sprang 5 km. Är allt rätt mör i kroppen nu, men gött mör såklart! Ska jobba 10-17 i morgon och sen blir det träning med Elin efter det. Jag är faktiskt stolt över mig själv som hållit igång så bra med träningen denna våren, ska verkligen försöka mitt yttersta för att inte tappa det över sommaren sen!! Är en så skön känsla när man känner att man orkar mer och känner sig hyfsat stark och fast i kroppen. 


Thomas äter frukost hos sin mor

Harry äter sallad

Crosstävlingen  


2009-05-20 | 11:56:23

Latis dag

Känner mig såå himla lat idag... Hoppade över promenaden pga av regnet, låg och drog mig i sängen till 10, har nu förflyttat mig till soffan där jag latar mig ännu mer. Har bara ingen lust att göra någonting idag. Ska ju självklart diska och plocka i ordning här och även packa lite inför Skara, men mer än så blir det inte innan kl. fyra. Vi ska nämligen bo hos T´s mamma t.o.m fredag för vi ska ta hand om lilla Sako :) Ska bli riktigt mysigt! Datorn får följa med mig, så blir nog lite uppdateringar iaf. I morgon kväll ska vi träffa Johanna och Andreas som är i Skara över helgen, ska bli riktigt skoj och på fredag ska jag jobba... Är sugen på att hitta på nått skojjsigt på lördagkväll men får väl se vad det kan tänkas bli?!?


Sako

2009-05-19 | 12:27:56

Dubbelt upp :)

Jag har turen att få träffa båda mina favoriter idag eftersom jag precis fick veta att även Therese följer med hit :D
Nu har jag precis duschat, fått på mig kläder, slängt upp håret i en tofs och toppat med ett hårband, sminket är halvfärdigt... Paltade på mig ganska rejält med kläder inför morgonpromenaden i morse, fick för mig att det skulle vara lite kallt. Tji fick jag och svettades hela vägen... Nu fick kjolen åka på istället dock med strumpbyxor till i fall att. Ska se till att få sminket färdigt nu...



Therese & Tereze <3


Jag idag

2009-05-18 | 13:12:46

Fotbollsfan?!

Då var ytterligare en helg förbi... Har varit en himla lugn helg måste jag säga. Jag och T var lediga ihop i fredags, då styrde vi saaben mot Skövde och kikade lite. På kvällen blev det fotboll, Rackeby-Örslösa. Så mkt fotboll som jag har tittat på sen jag och Thomas blev ihop har jag inte sett live i hela mitt liv innan.. Haha. Har ju aldrig varit ett stor fan av fotboll. Tkr det är lite halvtråkigt att titta på (att spela det är ju heltråkigt) men jag måste erkänna att jag iaf har ändrat mig lite. Det är inte alls helt hemskt att sitta i gott sällskap i skönt väder och kika på ett gäng testosteronfyllda, svettiga grabbar sparka på en boll. Nej jag gillar faktiskt nästan fotboll nu :P

Lördag jobbade jag, sen på kvällen blev det som ni redan vet lite vin och Eurovision. Tycker allt att Norge förtjänade att vinna det måste jag säga. Även om Island, Turkiet och "Azer" också var riktigt, riktigt bra! Jag gillade även Albanien, men för dem gick det ju inte särkilt bra... Tänker inte ens kommentera Sveriges placering. Jo förresten, en sak kan jag säga -det var ju inte oväntat precis....
Igår jobbade jag oxå så denna helgen har inte varit särskilt acionfylld.




Idag är det ju måndag och det innebär städdag för mig, si sådär skoj, men vad  ska man göra. I morgon kommer Tereze hit, och det ska bli riktigt skoj. Hon lämnar snart oss här i Sverige för att jobba som Au pair i USA, kommer bli tomt utan lilla Tezzilezzi ju! :( Men jag tror dock hon kommer få det jätte bra där borta!

Nu ska jag ner i källaren och byta tvättmaskin.
2009-05-16 | 22:04:44

Tungur knivur


Sitter med ett glas rött i näven och kikar på vad?? Eurovision såklart! Kan man ju inte missa. Ville slänga in ett snabbt litet inlägg och framföra mina åsikter såhär långt. Jag säger bara ISLAND ISLAND ISLAND! Jätte fin låt och jätte söt tjej tycker jag!! Thomas hejar på Azerbaijan, och jag håller med om att den oxå är riktigt bra faktiskt. Har några favoriter kvar som jag hoppas på tar hem det.. Malena bleknar bland dem andra bra bidragen tycker jag tyvärr. Hepp, nu ska jag återgå till soffan och spänna öronen på nästkommande bidrag. Kanske blir det några danssteg oxå:P

Ha en bra kväll!!
2009-05-12 | 19:29:37

Långklänning?!

Som sagt, när man inte kan shoppa så hittar man massor... Kan ju inte hålla mig ifrån affärerna när jag är ledig heller :P Hittade iaf en super fin långklänning(!) på stan idag. Något jag varit väldigt tveksam till att se mig själv i... Provade den iaf, för den var så fin och jo men det såg inte heltokigt ut faktiskt. Jätte lång var den inte heller så den funkade till min förvåning på lilla mig. Skulle vara himla fin till midsommar... Blev inget köp idag, men jag är riktigt sugen. Vad tycker ni??


Skulle vara fin med någon utav dem beiga skorna från inlägget nedan...;)


Idag har jag förresten haft en riktigt skön dag. Började såklart med en promenad, frukost och lite bloggläsande. Vid halv 12-tiden tog jag bilen ut till Skogshyddan och slog mig ner i min brassestol där och bara njöt, skönt!! Åkte hem och åt vid två-tiden och sen begav jag mig till stan vid tre, skulle möta Lovisa för en fika vid fyra. Nu tänkte jag riva av det senaste avsnittet av "The Hills" -en njutning till idag ;) När hunie kommer hem senare ska vi käka hemmagjorda hamburgare -gött!!

            
Underbara Lidköping...
              En blekfis i solen

2009-05-11 | 12:50:08

Shoemaniac

Idag är jag ledig och det är faktiskt väldigt skönt! Jag gick upp tjugo över 8 och cyklade bort till Ågården för en långpromenad. Var riktigt skönt!! Nu när jag jobbade så mkt förra veckan blev det inte många promenader, men jag älskar det så det var riktigt härligt att komma ut idag. Har även hunnit med att äta frukost såklart, och även städat lite här hemma så nu är golven damm/hårfria och skinande rena ;)
Kollar runt på nätet och hittar ju såklart såå mkt fint! Har just nu inga pengar att lägga på shopping och då blir man ju såklart extra sugen! Har typ bara ett par partyskor och jag skulle vilja ha minst 3 par till som jag hittat. Alla är HÖGA pumps! Ett par skitsnygga, beiga med öppen tå, ett par som är i ormskinnslook och ett par svarta, riktiga "killerheels". Men men, det är bara att inse att min ekonomi inte tillåter att lägga 2000 spänn på partyskor nu...snyft. Har även cravings efter sommarklänningar, söta linnen och kjolar...Suck.





Detta är några utav skorna jag hittat, men inga utav dem finns inne i min storlek...Tur är nog det för annars finns stor risk att det hade blivit klick ändå...:P
2009-05-09 | 19:04:45

Lördag=skönt!

Har haft en ganska jobbig vecka, har jobbat tis-fre och det har varit minst sagt slitigt på jobbet!! Igår hade vi 260 lunchgäster (brukar ligga runt 200) och dom där extra 60 märktes kan jag säga! Jag hade hand om disken och det var rätt frustrerande att se hur berget bara växte och växte... Svetten lackade kan jag säga. På kvällen när jag kom hem hade jag och hunie lite myskväll med god mat och tv. Vi åkte och handlade en massa plockmat som korv, skinka, räkor, aioli, köttbullar m.m. mums!

Idag är jag ledig och det är ju alltid superskönt när man har jobbat hårt. Vi började dagen med en tur till Skara till pappa och Carina. Kollade lite på bilen, på vad vi behövde fixa å så. Dessutom fyller Carina år idag så hon fick en blomma och en chokladask utav oss :) Sedan styrde vi Saaben mot biltema i Skövde och inhandlade lite saker som vi behövde...:) Tyvärr hann vi inte greja nått med bilen som vi först hade tänkt idag, för kl. fyra var det ju dags för damernas handbollsfinal! Gick inte att missa. Tyvärr vann ju inte Skövde den här ggn... Nu ska vi väl börja med maten här, blir en lugn kväll och det känns faktiskt himla skönt. I morgon är det jobb igen som gäller för mig...

                  
Vår goda plockmat :)                       Älsklingen hittade lille nyckeln på Biltema:P

Ha en bra lördagskväll!

2009-05-04 | 20:24:46

Sunday, bloody sunday

Då var det måndag igen då, är ju betyyydligt piggare idag än var jag var igår om man säger så. Fy fan vilken dag, haha. Hade några av mina favorittjejer här på lite fest i lördags, eller inte så lite heller... Jobbade till fem i lördags och sen blev det racerfart med att fixa sig, runt sju halv åtta kom Linda och då klev jag precis ur duschen, men jag tror hon stod ut :P Runt nio kom resten av gänget och det blev ett himla röj här hemma :P Tack för en rolig kväll tjejer! (Iaf en rolig förfest, på Harrys ballade jag ur en aning...)


Tezzi och jag

Som sagt, mkt dricka blev det...

..och massa dans. Bla min o Tezz special -hamsterdance. Haha.

Buggelibugg är skojjigt!

Nu sitter jag och Sebbe här hemma och kollar på "Den nakna pistolen", hehe, lite kul faktiskt. Hunie är och kollar på fotboll... För ca en timma sen kom vi hem från en tripp till Töreboda där vi gjorde ett litet inköp, eller inte så himla litet kanske...:P Vi har köpt bil! :D Blev en billig en som vi ska slita på så länge den håller, så får vi se när vi byter upp oss när vi är säkra på vad vi vill ha och vad vi har för inkomster. Blev iaf en Saab 900, -94! Mörkgrönmetallic är den. Lite rostig och så, men pappa och T ska nog kunna fixa till den en hel del. Jag trodde aldrig jag skulle äga en Saab asså, haha, har varit väldigt anti mot dem tidigare, och visst det är inte världens roligaste bil men det känns som vi fick ganska mkt bil för pengarna så jag är nöjd! Skönt att slippa passa bussar när jag ska till jobbet i morgon ;)