2009-06-30 | 22:18:18

"Va roligt de ska bli!"


Riktigt låg humör jag vet, haha! Vi hade riktigt kul åt bla den här i lördags iaf :P Efter maten hamnade nämligen jag, T, Juttan, Nicklas och Alexander på vår altan för lite mer mys. Ska väl även tilläggas att ett par glas vin och lite öl samtidigt låg och skumpade i våra magar...  


Se och njut!

2009-06-30 | 15:22:10

Grekland here we come!

Tjohej så skoj! Den 18 augusti åker jag och älsklingen till Zakynthos, Grekland. Vi var ganska spontana när vi hittade  resan i söndags och slog till direkt. Då hoppas vi på dåligt väder här hemma i Sverige och sol sol sol till oss i Greece! ;)









Som den håriga killen i Svenska versionen av Star wars skulle säga: "Va roligt de ska bli!!" *HAHAA* (Ska lägga upp det klippet här på bloggen när jag sitter vid en annan dator, såå himla kul) *Skrattar för mig själv*

2009-06-28 | 20:59:11

Du & jag -Forever love-

Helgen:













Som ni kanske förstått...... Lycklig!!! <3



Älskar dig fina hunie!!!

Trevligt hade vi!

Coola mormor i pilotisar, hehe

Haha, så sött!

Både igår och idag fälldes det träd. Rätt jobbigt i värmen!

Nu är vi hemma igen efter denna underbara helgen. Har haft det så himla bra och är så lycklig ska ni veta. 26/6 2009, ett och ett halvt år efter att vi "blev tillsammans" är nu våran dag :)
När vi kom ner i fredags kväll åt vi supergod mat och bara hade det mysigt med varandra. Var bara vi och mormor och morfar där nere så dem fick vara med och skåla med oss i champagne. Igår däremot anlände nästan alla andra i släkten, plus lite bekanta och då blev det liv i luckan! Alexander drog igång trädfällning och på kvällen sen blev det middag och god dricka tillsammans i "lusthuset". Har även hunnit med att sola och bada såklart, så lite mer färg finns nu på min bleka lekamen. Jag hoppas att ni andra oxå haft en underbar helg.

Puss & kram
2009-06-25 | 20:43:30

Blomberg, jobb och snart helg!

Trodde att denna veckan skulle gå extremt långsamt eftersom jag längtar så mkt till helgen, men se nu är det ju fredag i morgon!! Hela juni har gått så himla fort tycker jag.

I förr gå efter jobbet åkte vi ut till Blomberg och grillade korv, mös och tog även årets första dopp. Riktigt skönt var det faktiskt. Lite bilder från Blomberg:






Igår satt jag ute i solen på jobbet och mumsade i mig såna här goda gubbar:


Jag har inte så mkt att berätta så ni fick lite bilder istället. Ska försöka vara duktig med kameran nu i helgen så att jag har lite härliga kort att lägga upp här sen i nästa vecka.
Jag hoppas ni får en bra helg, är säker på att min kommer bli toppen!


2009-06-23 | 13:18:35

Lycklig i magen

Sitter på jobbet och tittar ut på det fina vädret, så himla härligt att sommaren äntligen är här! Lite mindre kul är det att sitta inne och bara titta ut, men då blir man desto gladare sen när man är ledig och kan njuta ordentligt. Jag och Thomas hade en liten plan/dröm som vi nyss fick reda på att den inte kommer bli av, inte just där och nu iaf, men framöver så kanske ändå. Rätt luddigt det blev nu, hehe, men mer vill jag inte säga helt enkelt. Känner mig ändå så himla lycklig just nu, jag har en massa saker att se fram emot, både stora och små, jag är kär så det bubblar i magen, har såå fina vänner och det är SOMMAR. :) Jag hoppas att ni andra fina där ute mår lika bra som jag!

*Kram*
2009-06-22 | 21:49:50

Midsommar i bilder som utlovat


Hela det goa gänget

Lars, T & jag

Samling kring grillen

Mysigaste "ladan" där vi åt på kvällen

Sötaste Ellen!

Japp, nu har jag varit duktig och hållit vad jag lovat  ;) Sköj att man själv e med på EN bild, hehe, men det blir ju lätt så.. Ska se om jag inte kan norpa ett par av Elin som är en mkt bättre och flitigare fotograf än jag.

Var ganska hektiskt på jobbet idag, mellan kl 8 och 12 ringde det nästan konstant och det var endel halvknäppa fall jag fick reda ut. Bara kul faktiskt, hehe... Skönt när det är mkt att göra oxå för då går dagen fort! När jag slutat ville jag bara uuuut i solen, blev en trevlig fika med L på Nockes i Skara innan jag styrde bilen hem mot Lisch. Kände att min kropp verkligen behövde röra  ordentligt på sig, har varit dåligt med mina powerwalks senaste veckan :( Så jag tog och traskade/sprang milen uppe i Råda medans Älsklingen kollade fotboll. En skål broccolisoppa och en korvmacka ligger nu fint i min mage och jag tänkte nu bege mig in i duschen och sen vidare till sängs.
Godnatt alla ni söta!


2009-06-21 | 16:41:26

HEJ Bloggen!!

Ja jösses, det var verkligen inte igår... Har haft en massa annat för mig liksom. Har hunnit jobba ganska mkt, börjat på banken nu. Så nu finns det en chans att det är mig ni får prata med om ni knappar 0511-281 00 på era telefoner ;) PÅ kundtjänst på Sparbanken Skaraborg sitter jag nu och ett par veckor framöver i sommar.

Midsommar har vi hunnit med att fira oxå, och som vi firade den! :) Tänkte lägga in lite kort av dem få som jag som vanligt lyckats knäppa. Vi var ett riktigt bra och roligt gäng ute hos Claes på landet. Blev otroligt god mat, bad i badtunna, lite lekar och självklart dans (inte runt någon stång dock. Jag & Thomas, Anna & Anders och så Claes såklart sov över där ute, tack för det. IIgår var man ju inte så jätte pigg så det blev inte så många knop gjorda...

Idag har vi haft det ganska slappt oxå, det kan jag inte säga annat.. Men så är det oxå det bästa jag vet att slappa med min älskling :) Vi har iaf storstädat här hemma, varit och handlat och avverkat "Rasmus på Luffen".
I veckan blir det jobb mån-fre och sen på fredag eftermiddag ger sig jag o hunie iväg ner till stugan. Vi har varit tillsammans i 1,5 år då, tänk va tiden går fort! <3 Längtar redan till helgen... Är så himla skönt att komma ner dit!

Nu ska jag gå å greja lite mer här, men jag återkommer med kort från i fredags senare, eller möjligtvis i morgon.
Puss på er!

2009-06-07 | 23:01:04

Tröttaste ever...

Jösses, har varit en riktigt jobbig dag idag :P men jag antar att man får igen för att man hade så kul igår. Var ju pappas 50 års fest nämligen, och det var riktigt kul!
Hunie och jag åkte dit vid två-tiden redan igår och var med och hjälpte till lite med iordningställandet inför kvällen. Började lite lätt med öl och bål vid tre-tiden typ... Några släktingar var oxå där tidigt så det var trevligt. Runt kl sex trillade fler o fler gäster in och till slut var vi ett bra gäng på ca 55-60 pers. Blev en heeel del dans på det fina egemgjorda dansgolvet, god mat och en del gott att dricka. Med tanke på att vi började dricka så tidigt trodde väl varken jag eller T att vi skulle klara oss så bra och vara så "lagom" som vi var. Fanns ju andra som skötte biten med att vara lite too much..hehe. Ne men det var som  sagt jätte trevligt, roligt och kanon stämmning hela kvällen :D Att sova på en halvbekväm luftmadrass i ett kvavt rum tillsammans med en irriterande fluga var väl dock inte kvällens höjdpunkt. Dem sista gick o la sig runt sex tror jag och vi slöt nog ögonen runt halv fem tror jag.

Dagen idag har som sagt varit lite mindre rolig... SHIT va trötta vi varit!! Man börjar bli gammal tror jag, haha.. Jag vaknade vid halv tolv typ och gick upp och så satt vi ute till ett när vi åkte hem till Lidköping, sen dess har väl dagen bestått av att äta o sova. Punkt.

Känns himla skönt att vara ledig i morgon måste jag säga, känns inte som om kroppen är riktigt i balans. Glömde min kamera hos pappa, och jag tog förresten inte så mkt bilder. Hade på mig min långklänning ni vet, och måste erkänna att jag kände mig väldigt fin i den. Nu får det vara nog med bloggning för nu.. orkar inte röra fingrarna mer...

God natt!

2009-06-03 | 16:00:00

Smoothie

Blev såå himla sugen på milkshake och chips (?!) när jag låg och vilade nyss, men hade ingen glass hemma... Min hals mår ju inte så bra så jag tänkte att vad jag egenltligen behöver är en vitaminkick för kroppen. En smootie är ju ganska bra, och gott oxå så jag slängde ihop en av vad vi hade hemma... Det blev frysta hallon, en skvätt tropisk juice, lite lite jordgubbsfil och en skvätt mjölk. Blev faktiskt riktigt gott :) Är ju definitivt ett bättre mellanmål än godis eller grillchips som jag tänkte stoppa i mig...


Min lilla "blender" som inte funkar speciellt bra..:S

Slutresultatet:)


Nu duschen -sen Skara.

2009-06-03 | 13:04:36

Kalas, avsked och jobb

Hej bloggen!

Det har ju alldeles dammat igen här jag vet, förlåt... Har inte haft lust att blogga helt enkelt. Ska summera de senaste dagarna lite kort för er tänkte jag... I fredags jobbade jag 10-17 sen skyndade jag hem till mamma där jag duschade och gjorde mig klar inför kvällen då det vankades avskedskalas för Tereze. Det bjöds på god mat och tårta, massa prat, mys och singstar såklart. Hade en jätte trevlig kväll, men tyvärr avlutades den ju med lite tårar ;-( Fattar inte att du ska vara borta ett helt år gumman!! Jag tog lite kort med min mobil som blev mindre lyckade, men vad tusan, lägger upp dom här i af:

Robin, Therese och Tereze

Snyggon

Jag, Peter


På lördagen vaknade jag både lite seg och på lite halvkasst humör. Jag o T drog till Skara för att hämta Alize som vi skulle ha hand om. Eftersom det var huur varmt och skönt som helst tänkte vi att Blomberg är ju ett gött ställe att spendera dagen på. Vi packade picknickkorgen med korv&bröd, vatten, festis och tidningar och när kl. var ca 13.30 var vi äntligen på plats. Glada i hågen för att få slappa på klipporna såg vi skylten "Hundar förbjudna". Skit oxå. Var bara att backa ihop igen och åka hem... Jag var rätt tjurig då kan jag säga, enda dagen i det närmsta då det fina vädret var framme som jag skulle vara ledig ju... Vi hamnade till slut på gräset nere vid framnäshamnen, inte lika mysigt, men det fick gå :P Kvällen blev himla lyckad dock, vi grillade och myste med Elin & Lars (Large) i Skara. I Like!

Jo annars jobbade jag i söndags, måndags och igår. Idag är jag ledig och har ont i halsen så jag gör inte så många knop. I em bär det av till Skara (!) igen, vi tjejer på jobbet ska busa lite i pappas trädgård eftersom han fyllde 50 igår, hihi. Han o Carina är ju bortresta nu och kommer hem i morgon så därför vi kan vara en dag sena om ni undrar ;)

Nu ska jag nog kura ihop mig i sängen en stund och kika på Vänner...